Știm cu toții câtă satisfacție am simțit atunci când am primit primul nostru salariu.

Da, am fost mândri de reușita noastră și cu siguranță banii erau deja planificați pentru diferitele activități sau achiziții. Și chiar dacă i-am așteptat cu mare nerăbdare, parcă s-au terminat neașteptat de repede.

În timp, am reușit să ne gândim puțin bugetul disponibil și să ne limităm la posibilitățile avute. Pentru unii aceasta modalitate este eficientă, pentru alții banii se termină cu mult înainte ca ceilalți să sosească.

Cum putem să ne planificăm bugetul astfel încât banii să fie cheltuiți eficient?

Foarte simplu, există câțiva pași care te pot ajuta să controlezi și să valorizezi la maxim veniturile.

 • Ține evidența strictă a banilor, doar în acest fel vei avea o imagine exactă a veniturilor și cheltuielilor tale.
 • Cheltuielile sunt prea mari? Există numeroase modalități de economisire astfel încât nu trebuie sa renunți la toate plăcerile tale. Evidența cheltuielilor te poate ajuta să descoperi de unde poți reduce astfel încât confortul tău să nu fie afectat.
 • Cumpără inteligent! Nu toate reducerile sunt reduceri și nu tot ce îi ieftin te face să economisești. Gândește-te bine înainte să cumperi: chiar ai nevoie de produsul sau serviciul respectiv?
 • Planifică înainte de orice investiție sau activitate care presupune o sumă mai mare de bani.
 • Fă-ți o analiză periodică a bugetului! Apar tot felul de schimbari în viața ta iar veniturile și cheltuielile pot fi diferite de la o luna la alta. Planurile tale financiare trebuie gândite pe termen lung astfel încât obiectivele să poată fi atinse.

In funcție de veniturile pe care le avem, fiecare dintre noi încearcă să le valorizeze și să le folosească într-un mod cât mai organizat și mai responsabil. Cheltuielile nu pot fi controlate întotdeauna și uneori uităm de responsabilitatea controlului propriului buget.

Cu siguranța că în timp vom învață ce, cum și cât putem face din venitul pe care îl avem. Însă cu cât mai repede învățăm, cu atât mai puțin vom irosi și vom fi eficienți in administrarea propriului buget.

Am pentru tine cea mai simplă cale prin care poți învăța și deprinde obiceiuri pentru a-ți gestiona eficient veniturile și pentru a investi în mod inteligent.

Wealth Academy, primul program online complet de creştere a bunăstării parcurs de peste 1000 de oameni de la lansare până acum.

Acest program este rezultatul muncii mele cu peste 52.000 de români de-a lungul ultimilor 15 ani. Reprezintă esența a tot ceea ce am pus în aplicare și a avut rezultate eficiente în acest timp.

Chiar tu poți fi protagonistul unei astfel de povești. Aceste persoane nu sunt super eroi. Sunt oameni simpli care și-au dorit să facă o schimbare în viața lor. Și au reușit.

Intră și tu în comunitatea oamenilor cu bunăstare. Descoperă cele 3 pachete Wealth Academy în care care găsești cea mai mare valoare adaugată de până acum.


Eusebiu Burcas
Eusebiu Burcas

Misiunea mea este să învăţ românii să-şi gestioneze eficient banii şi să vândă profesionist. Cred că aşa vom vedea mai mult zâmbet şi bună dispoziţie în jurul nostru.

  1 Response to "Tu știi ce faci cu banii de la o lună la alta?"

  • Marius

   Acest lucru e foarte bine venit..ptr cine nu stie care e rinduiala in viata a cheltuielilor…bravo….

Leave a Reply

Your email address will not be published.